vår visjon

Vi tror på disippelgjøring

Jesus ba oss å videreføre hans livsstil. Derfor fokuserer vi på å disippelgjøre nye mennesker. Jesus investerte mesteparten av sin tid i tolv menn og ga dem oppgaven med å nå verden. På noen få generasjoner merket folk deres positive innflytelse i flere av de største byene, hele veien til Roma.

I dag er multiplisering av disipler den eneste måten å nå hele verden med evangeliet i en generasjon. Bibelen ber oss å investere i folk som kan trene andre: Det du har hørt av meg i mange vitners nærvær, skal du gi videre til pålitelige mennesker som er i stand til å undervise andre (2. Timoteus 2: 2). Dette er veien å gå!

 
 

Alle kan gjøre det!

Første gang Gud snakket til menneskene, snakket han om multiplikasjon. Jesus kalte vanlige fiskere for å forandre verden gjennom multiplikasjon av disipler. Du kan lære den neste personen og de vil gjøre det samme. Når vi lærer noe nytt, så gjør vi det - og sender det så videre. Ett steg om gangen kan alle lære å bli en disippelgjører!

Hvordan gjør vi disse tingene?

  1. Del historien din
  2. Del de gode nyhetene
  3. Lær Guds ABC
 

Hvordan deler jeg historien min på ett minutt?

Din historie om Jesus er ekstremt viktig! Vi bekjemper ondt ved Jesu blod og vårt vitnesbyrd, sier Bibelen. Men hvordan forteller vi historien vår?
På hvilken måte har Jesus forandret livet ditt? Hvordan møtte du ham? Hvorfor følger du ham?
Skriv ned hele historien din, rediger den ned til 10 setninger og lær det utenat. Da er du klar til alle tider, og Gud vil sende åpne folk din vei.
Med litt øvelse vil du kunne dele historien din om ett minutt. Øv på vennene dine, fjern vanskelige ord og setninger. Be om mot og visdom. Gud er med deg!

 
 

Hvordan deler jeg evangeliet på 3 minutter?

Evangeliet er Guds kraft til frelse
Når du deler evangeliet, frigjør du Guds kraft på mennesker. Mange tror at de kjenner evangeliet, men gjør det dessverre ikke.
Nedenfor ser du Johannes 3:16-illustrasjonen. Tusenvis av mennesker har fått sitt liv forandret fordi noen delte dette med dem. Her er den:

 
 

Hva lærer vi nye troende?

Babyer trenger melk
Nye kristne trenger det Bibelen kaller den grunnleggende undervisningen om Jesus – Guds ABC.
Hebreerne 6:1-2. Denne undervisningen får nye kristne til å vokse opp og gjør dem i stand til å trene andre.

Guds ABC handler om å kjenne Jesus.

I Hebreerne 6:1-2 finner vi en liste med temaer som forfatteren kaller de elementære lærdommene om Kristus. Apostlenes gjerninger viser oss hvordan vi kan hjelpe nye troende å ta disse stegene.