Husmenighet.no

Powerpoint-05.jpg

Tenk om Norge kan fylles av levende Jesus-fellesskap som preger lokalmiljøet, byen og nasjonen.
Denne drømmen fikk oss til å arrangere konferansen Hensikt 2019 - husmenigheter som forandrer samfunnet. Sjekk ut noen av høydepunktene her.

Forandre samfunnet

Hør Knut Oslands knallgode tale om hva som skal til for å forandre samfunnet:

Den ene tingen

Husmenighetspioneeren Victor John deler den ene tingen han vil gi videre:

Husmenighetspionerene Victor John, Zephry D’Souza, Robert Erlandsen og Knut Osland delte både erfaringer og hjerte for fremtiden.

Det var sterkt å se nesten 200 mennesker reise seg i salen på søndagen og bekrefte at de vil ta stafettpinnen videre og disippelgjøre neste generasjon!

Mange har gitt kjemperespons i etterkant, og vi er så glade for å høre om at disippelgjøring blir satt på agendaen flere steder.

Portait-Mathias.jpg

Talere

Victor-John-2.jpg

Victor John

Etter å ha prøvd å forandre en gammel, tradisjonell menighet, startet Victor i 1994 fra scratch i misjonærenes kirkegård, Varanasi. Siden da har flere millioner mennesker fra en uevangelisert folkegruppe tatt imot Jesus og skapt samfunnsforandring.

DSouzas.jpg

Zephry & Brenda

Zephry leder en bevegelse av husmenigheter i India, og kjenner, som Victor, godt til utfordringene vi opplever i Europa.

Robert-Erlandsen.jpg

Robert Erlandsen

Robert er styreleder i Skaperkraft og Beveg Oslo.

Knut Osland

Knut Osland leder DNA International og har skrevet boka Him’len hit!